Avantajele complexului

Situat intr-o zona linistita a orasului Otopeni, ferit de traficul de pe DN1, complexul Gran Residencia are in acelasi timp o pozitie excelenta in planul de dezvoltare zonal. Astfel, in imediata sa apropiere facem referire la construirea celei mai mari Sali Polivalente din tara, ce va dispune de o piscina olimpica, spatii de cazare si shopping center, dar si la pozitionarea ansamblului rezidential in imediata apropiere a aeroportului Henri Coanda si a centrului comercial Baneasa Shopping City.

In Otopeni veti gasi: liceu, scoala generala, gradinite, after-school, piata, multe magazine (printre care si Red - Mega Image), restaurante, hotel, parc, in apropierea complexului rezidential se afla un club de fitness cu piscina acoperita, sauna, spa, iar in in incinta complexului veti regasi o zona de 2000 mp special amenajata pentru agrement.

In complexul Gran Residencia posibilitatile sunt nelimitate: apartamente cu doua, trei sau chiar patru camere, cu diferite variante de compartimentare. In acest sens, dispunerea si modularitatea camerelor au fost realizate pe principii de eleganta si fluiditate.

Pentru a ajunge acasa nu va trebui decat sa treci podul Otopeni, urmand ca la 100m sa faci la dreapta pe strada Polona (vezi pe harta) care te va directiona exact catre intrarea principala a complexului rezidential. Drumurile catre acasa vor fi mai scurte si usoare, iar atmosfera iberica care te va intampina la intrarea in condominium te va face sa te indragostesti de noua ta locuinta. Aproape, aproape, aproape!


Locatie


Situat intr-o zona cu un potential exceptional de dezvoltare in orasul Otopeni, complexul Gran Residencia se afla aproape de fiecare plan al tau:

locatie


Facilitati

Gran Residencia a pornit de la un vis, iar asemeni fiecarui vis devenit realitate, noul condominiu ofera cele mai bune conditii pentru locatarii sai:

apartamente
apartamente

Ne mai gasiti si pe: